Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #22023
SV Colmschate zoekt een ambitieuze selectietrainer.

Binnen SV Colmschate is het meiden- en vrouwenvoetbal een belangrijk onderdeel en de club investeert dan ook in de ontwikkeling van meidenvoetbal. Op dit moment hebben we de grootste meidenafdeling van de regio en dat willen we graag behouden en het liefst uitbreiden. Alle meiden krijgen binnen de club de mogelijkheid om zich op hun eigen niveau te ontwikkelen in een meiden- of jongensteam. SV Colmschate is onlangs als één van de 26 verenigingen geselecteerd om mee te doen aan het Ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB. Hierdoor krijgt de club ondersteuning vanuit de KNVB om de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal een extra impuls te geven.

Wat ga je doen als selectietrainer?

Je bent samen met de TC meiden verantwoordelijk voor de samenstelling en indelingen van je leeftijdscategorie. Daarnaast verzorg je twee keer per week de training en coach je de wedstrijd op zaterdag. Als selectietrainer heb je oog voor de ontwikkeling van de meiden in je leeftijdscategorie. Je organiseert overlegmomenten met de andere trainers binnen de leeftijdscategorie met als doel de ontwikkeling van de meiden en het goed laten verlopen van de trainingen.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring met meidenvoetbal (dit is een pré) Je bent iemand die goed kan samenwerken. Je hebt gevoel voor persoonlijke ontwikkeling en kunt goed met groepen omgaan. Je kunt je enthousiasme goed overbrengen op de groep en zorgt voor verzorgd voetbal, waarbij plezier altijd de drijfveer is.

Wat mag je van ons verwachten?

Goede begeleiding vanuit de club om je te ontwikkelen als trainer. SV Colmschate biedt de mogelijkheid een opleiding te volgen. Wij bieden een passende financiële vergoeding.

Heb je interesse of vragen?

Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan bij de grootste meidenafdeling van de regio? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV naar tcmeiden@svcolmschate.nl Voor vragen mag je ook bellen met Ed Klappe, via 06-51985464.
Club
Colmschate '33, sv
Datum geplaatst
14 Januari 2020, 12:04
Geplaatst door
Leeftijd
Junioren
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Vrouwen/Meisjes
Regio
Overijssel
Periode
M.i.v. seizoen 2020-2021
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature