Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Voeg jouw bericht toe
Trainerspraat
Max Mulder
08-03-2022 21:22

Beste trainers,

Ik ben op zoek naar een programma of mogelijkheid (liefst zo laag mogelijke kosten) waarbij het mogelijk is dingen te tekenen, erbij te schrijven of omcirkelen etc in de video van de wedstrijd.

Heeft iemand meer informatie hierover?

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Max

Jorick Deijk
23-09-2021 20:49

Wij hebben bij ons ons op de club een super mooi digi smart tv aangeschaft, waar wij als trainers onze video analyses e.d. mooi op kunnen presenteren. Echter ben ik opzoek naar een tooltje waar ik mijn wedstrijd bespreking in kan zetten en deze digitaal kan presenteren. Heeft iemand hier een tip en/of een voorbeeld van voor mij ?
Alvast bedankt.
U kunt ook mailen naar jorickdeijk@gmail.com
Mvg,
Jorick Deijk

Ferry Los
23-04-2021 16:13

Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen en kies net als FC Almere, sc Buitenboys en Football Talent BV voor REF18!

FLEE Events heeft met REF18 voor voetbalverenigingen een uniek ontwikkelprogramma voor professioneel scheidsrechtersbeleid ontwikkeld. Een magisch blik vol met scheidsrechters kunnen wij helaas niet aanbieden.
Wij kunnen wel helpen met het opstellen van een clubarbitrageplan om scheidsrechterzaken op te nemen in het beleid van de vereniging. Maar ook hebben wij oplossingen voor de praktische invulling van het scheidsrechtersbeleid. Pakketten gericht op de organisatie, werving, opleiding, begeleiding, coaching en strategisch advies. Met ondersteuning en extra mogelijkheden om scheidsrechterzaken (opnieuw) een boost te geven!

FLEE Events zorgt voor:
* Een volledig op de vereniging afgesteld clubarbitrageplan
* Opzetten/ondersteunen van de scheidsrechterscommissie
* Werving, begeleiding en opleiding van huidige en toekomstige (jeugd)scheidsrechters
* Onbeperkte ondersteuning en onbeperkt toegang tot interactief platform met alle deelnemende verenigingen

De vereniging helpt mee, door:
* Uitdragen van het gezamenlijk bepaalde scheidsrechtersbeleid
* Faciliteren van de werving van nieuwe scheidsrechters
* Faciliteren van de opleiding en begeleiding

Zoals u ziet verzorgt FLEE Events met REF18 voor het (verder) professionaliseren van het (bestaande) scheidsrechtersbeleid en hoeft u als vereniging geen uitvoerende taken uit te voeren. Voor nog meer informatie kunt u kijken op onze website (www.ref18.nl), onze leuke promo bekijken (https://youtu.be/sQk-_ytakEE) en/of contact opnemen via onderstaande gegevens.

Mocht u van deze aanbieding gebruik willen maken, dan verneem ik het graag van u. U kunt snel en eenvoudig een digitale afspraak inplannen via https://go.oncehub.com/FLEEEvents

Paul van Veen
20-04-2020 17:05

Op dinsdag 21 april 20:00 organiseren we een webinar over de counteraanval en counterpressing.

Heb je al vragen? Stel ze dan hier, zodat ons panel zich kan voorbereiden.

Reageer
adrie poldervaart
15-04-2020 18:47

Voor vragen aan Adrie Poldervaart, ga naar deze pagina:
Deze pagina

Reageer
Paul van Veen
13-04-2020 10:05

Aanstaande woensdag vindt alweer het tweede webinar van TrainersMagazine plaats met als panelleden Adrie Poldervaart, Willem Weijs, Ruben den Uil en Rogier Veenstra.

Wil jij graag een onderwerp behandeld zien? Heb je nu al vragen? Laat deze dan achter onder dit bericht:

Reageer
Paul van Veen
08-04-2020 16:14

Op donderdag 9 april 2020 zullen we om 19:30 een live webinar organiseren over het uitdagen en ontwikkelen van spelers in de onderbouw.

De panelleden zijn:
- Bas van Baar, NEC Nijmegen Onder12
- Pjotr van der Marel, coördinator voetbalschool Sparta
- Rik Verhage, Ajax Onder9
- Byron Bakker (FC Groningen Onder12)

Datum:
Donderdag 9 april om 19:30

Inschrijven
Abonnees kunnne zich gratis inschrijven via deze link.

Let op 1: er is plaats voor maximaal 100 trainers.
Let op 2: zorg ervoor dat je ingelogd bent om gratis te kunnen inschrijven

Reageer
Paul van Veen
06-04-2020 14:59

De voetbalbond van Nieuw-Zeeland heeft een handig trainingsprogramma ontwikkeld voor jeugdvoetballers. Dit hebben ze opgedeeld in vier delen: voor zowel het technische, fysieke, tactische en mentale vlak.

Je kunt het programma via deze link downloaden.

Reageer
Bas van Baar
21-03-2020 15:03

Ook ik ben de afgelopen week aan de slag gegaan met #voetbalhuiswerk. Met het spel "Vul je prijzenkast" kunnen spelers zelfstandig aan de slag met technische oefeningen in oplopende #levels. Ik deel het spel graag. Wil je het bij jouw club gebruiken, stuur me een DM of mail me!

Reageer
Thijs Matla
18-03-2020 14:23

#TrainerCoachChallenge

- Iedere dag t/m 6 april

- Leerzame links

- Thema's die relevantie hebben met trainen/coachen

Reageer
Kenneth Vandesteene
18-03-2020 11:18

Zin in een gezelschapspel met het gezin én in voetbal-opdrachten?
(indien je in pdf wil en betere kwaliteit, let me know!)
#voetbalhuiswerk #stayhome #clubbrugge

Reageer
Tom Kivits
18-09-2019 22:04

Wat ging er vooraf mis bij de 2e goal van PSG tegen Real Madrid? Het valt op dat veel teams in deze CL verdedigend 1-4-4-2 op lijn met de middelste 4 spelen. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen?

Reageer
Tom Kivits
13-09-2019 11:52

Is tactisch trainen nog van deze tijd? Tegenwoordig is nog duidelijk te zien dat er tactisch getraind wordt op aanvallen en verdedigen. Vaak vanuit de keeper en met veel stop momenten. De huidige onderzoeken en resultaten laten zien dat er vaak gescoord wordt vanuit omschakel momenten. Jurgen Klopp is een van de trainers die voorstander is van wedstrijd 'echt' trainen. Wat vinden jullie van tactisch trainen?


Hieronder een vorm waarbij aanvallen. verdedigen en omschakelen in een vorm worden getraind. In eerste instantie probeert het centrale duo een 2 vs 1 uit te spelen. Ze proberen de spits aan te spelen. Vervolgens mogen de spelers aan de zijkant aansluiten en spelen de spelers 3 vs 2. Overtal uitspelen. (aanvallen)
Verdedigend proberen de verdedigers de as dicht te houden en de ruimtes klein te houden (verdedigen) bij balverovering stappen de 2 andere spelers in. Hierdoor ontstaat een omschakelmoment en speel je 5 vs 5. Hierbij ontstaat er een omschakelmoment en komen de facetten van het aanvallen, verdedigen en omschakelen aan bod.

Reageer
Paul van Veen
28-08-2019 15:14

Discussier hier live mee over wedstrijdsituaties uit de wedstrijd Ajax - APOEL Nicosia 28-Aug. Aanvang: 21:00.

Reageer
Paul van Veen
28-08-2019 08:01

In de voorronde van de Champions League had Ajax het lastig tegen PAOK en kwam in de thuiswedstrijd zelfs met 0-1 achter. Deze tegengoal is een interessante tactische situatie.

Wat vind jij goed of fout gaan bij Ajax in deze situatie?

Reageer