Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23189
De sv DSO zoekt met spoed naar een selectie trainer/coach
JO17-1

De sv DSO te Zoetermeer is voor het seizoen 2020-2021, door omstandigheden op zoek naar een trainer/coach voor de JO17-1 dat uitkomt in de landelijke divisie 4B (voorheen 2e divisie, er zijn 7 divisies gevormd)

sv DSO is met ca. 1600 leden een van de grootste amateur voetbalverenigingen van Nederland. Binnen de regio heeft svDSO een grote aantrekkingskracht doordat onze 1e jeugdelftallen allen op landelijk niveau voetballen. Aan de hand van het technisch jeugdvoetbalbeleid willen we onze spelers uitdagen en handvaten aanreiken om hun talent verder te ontwikkelen. U als trainer speelt daarin een belangrijk functie.

Wij zoeken een frisse enthousiaste trainer/coach die de uitdaging ziet om de voetbaltechnische en tactische vaardigheden van de spelers JO17-1 verder wil ontwikkeling. U bent in bezit van het UEFA-B diploma (TC2) en heeft bij voorkeur ervaring met het werken in deze leeftijdscategorie.
Naast de samenwerking met uw collega trainers wordt u direct ondersteund door de Technisch Coördinator Jeugd en/of Hoofd Opleidingen.

sv DSO beschikt over een prachtige accommodatie en faciliteiten; 4 kunstgrasvelden voorzien van lichtinstallatie, 4 grasvelden, 24 kleedkamers, een schitterende kantine en een tribune.

Gaat u deze uitdaging aan!

Reageren kan naar:
Etienne Kleinis
Hoofd Opleidingen svDSO
kleinis@casema.nl en/of tc@svdso.nl
06 54 71 89 21
Club
DSO, sv
Datum geplaatst
Woensdag 29 Juli 2020, 19:07
Geplaatst door
Leeftijd
B-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Zuid-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2020-2021
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature