Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23269
S.V T.E.C zoek enthousiaste trainer voor JO16

Ben jij die enthousiaste trainer die het leuk vindt om met een jonge enthousiaste groep te werken dan zijn we op zoek naar jou!

Wat zoeken wij in onze nieuwe trainer?

Je bent een bekwame en enthousiaste hoofdtrainer voor een jeugdteam. Wij zoeken trainers met een sterk karakter. Je hebt een eigen kijk op voetbal en een open houding. Naast voetbaltechnisch inzicht en aantoonbare affiniteit met het trainen van jeugdteams, zoeken wij ook een trainer, die weet wat er wordt gevraagd in termen van het creëren van een optimaal leerklimaat. De ontwikkeling van de spelers staat bij ons centraal en dus zoeken wij een trainer die hier adequaat op kan inspelen. Onze JO16 traint twee keer per week en speelt op zaterdag een wedstrijd.

S.V TEC is dé voetbalclub van Tiel in het hart van de Betuwe. Sportpark De Lok, het sportpark van S.V T.E.C bevindt zich op steenworp afstand van de A15 en is goed te bereiken. Of je nu vanuit Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch of Gorinchem komt aanrijden, (zonder files) ben je er binnen een half uur.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je nieuwsgierig of misschien wel enthousiast geraakt? Schroom niet om te reageren en mail je korte motivatie en cv naar technischecommissie@svtec.nl ter attentie van Johan Verweij en Gérold van Gessel.


Vragen? Wil je meer weten? Bel Johan Verweij via 06 53 57 62 84 of Gérold van Gessel via 06 400 400 26.
Club
TEC, sv
Datum geplaatst
Donderdag 17 September 2020, 13:55
Geplaatst door
Leeftijd
Mannen Senioren Standaard
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Gelderland
Periode
Per Direct
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature