Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23350
Vacature trainer / coach Jongens onder 10 (m/v) SDO Bussum

De visie op het opleidings- en leerklimaat is een zeer belangrijke leidraad waaraan je als trainer / coach je commitment geeft.
“Om de kinderen te leren voetballen moeten ze in de gelegenheid gebracht worden om te kunnen voetballen en waar ze uitgedaagd worden om fouten te maken, fouten te herkennen en fouten te herstellen. Bewustwording of zelfregulatie wordt enorm gestimuleerd. De trainer brengt of creëert voortdurend situaties waarin spelers veelal impliciet komen in situaties en coacht/begeleid op individueel niveau zodat iedere speler zijn ontwikkelingsniveau behaald/nastreeft.”

Je bent verantwoordelijk voor de spelers/ speelsters uitkomend in de leeftijd onder 10 en bent in staat om in grote mate van objectiviteit te beoordelen, te observeren en teamindelingen te realiseren.

Bij onze vereniging is de leeftijd onder 10 verdeeld in selectie en opleiding (breedtesport). De selectie (10-1 en 10-2) valt onder de directe verantwoordelijkheid van de hoofdtrainer onder 10.

De selectie zal driemaal per week trainen, waarvan tweemaal onder leiding van de Hoofdtrainer onder 10.
De reguliere trainingen zijn gelijktijdig met alle teams uitkomend in deze leeftijd waarbij de Hoofdtrainer samenwerkt met de ondersteunend/ assistent om een passend aanbod oefenstof aanbod te bieden aan de spelers. De focus ligt op de technische vaardigheden van voetballen en maak je de eerste concrete stappen binnen de voor gedefinieerde spelprincipes.

SDO streeft naar het bieden van gelijke(re) kansen aan zijn leden en derhalve zal iedere speler gelijkwaardig trainen, zelfde oefenstof, zelfde coaching en begeleiding. Als hoofdtrainer ben jij dan ook verantwoordelijk voor het maken van iedere training, deze voorbereiden en delen met de ondersteunende (assistent) trainers.

SDO heeft voor iedere leeftijd een jaarplanning gemaakt welke als leidraad geldt en welke gevolgd dient te worden door de hoofdtrainer onder 10.

Vereisten:

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als trainer/ coach met de leeftijd onder 8, onder 9 of onder 10.
Je bent in het bezit van een geldige VOG verklaring.
Je bent in het bezit van een trainersdiploma, pupillentrainer of hoger.
Je bent tenminste beschikbaar op de dinsdag- en donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur (trainingstijden) en bij voorkeur ook op de maandag en zaterdag.

Verwachtingen:

Je bent sterk in het pedagogisch handelen met de leeftijden onder 8, onder 9 en onder 10.
Je kan goed samenwerken met de ondersteunend-, assistent-trainers, assistent hoofdopleiding en hoofd opleiding.
Je bent creatief en dit uit zich in aangeboden oefenstof.

Wat mag je van ons verwachten?

Een passende financiële vergoeding
Een uitstekende accommodatie en bijhorend pallet aan materialen
(Bij) Scholingsmogelijkheden

Procedure
Wij nodigen alle kandidaten uit voor een gesprek. (indien mogelijk persoonlijk, anders via MS Teams)
Tijdens dit gesprek horen wij graag de beweegredenen om bij SDO aan de slag te gaan, maar voor ons veel belangrijker om de kandidaat beter te leren kennen en een eerste gelegenheid te geven voor het stellen van vragen.
Een eventueel tweede gesprek gaan wij meer de inhoud in van het geven van training en het coachen van deze leeftijdsgroep. Bij het tweede gesprek zal naast de HO ook een andere jeugdtrainer aanwezig zijn.
Een derde gesprek is een formaliteit en is afrondend.

Interesse of meer informatie?
Roberto Tessaro, Hoofd Opleiding SDO Bussum
hjo@sdobussum.nl

Club
SDO, rkvv
Datum geplaatst
Dinsdag 1 December 2020, 20:21
Geplaatst door
Leeftijd
JO10
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Noord-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2021-2022
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature