Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23653
Update 26-03
013-1 spelend in de tweede divisie. Gezocht minimaal UEFA C.

VPV Purmersteijn is opgericht op 1907. Op dit moment speelt het vlaggenschip van de vereniging in de zondag Hoofdklasse.
Op dit moment staat de vereniging op het punt om een hernieuwde fase in te gaan op het gebied van visie en ambitie.
De visie van de club is om met zoveel mogelijk jongens van de eigen opleiding en de nabije omgeving een stabiele hoofdklasser te zijn. Dit is de laatste jaren veelvuldig gelukt, maar de stap van jeugd naar senioren moet verkleind worden. Hierin staat opleiden voorop. Dit geldt ook voor ons 023-elftal waar goed en met plezier opleiden moet leiden naar betere resultaten.
De club wil de aankomende jaren de jeugdopleiding weer nieuwe energie en ontwikkeling inblazen en mede daardoor zijn ze op zoek naar een trainer voor de 013-1, spelend in de tweede divisie. De opleiding van VPV Purmersteijn acteert op divisie niveau.

Wat zoeken we:
Ben jij die actieve ambitieuze en zelfstandig werkende, maar toch in de lijn van de club werkende jeugdtrainer met minimaal TC3 en wil je 2x in de week (met een optie voor een derde trainingsmoment) op het trainingsveld staan en op zaterdag de wedstrijd coachen dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Wat bieden we?
Een club die begonnen is om nog meer in beweging te geraken en de ambitie heeft om het voetbalaanbod te moderniseren voor haar meest talentvolle leden per lichting. Een ideaal moment voor een ambitieuze trainer om aan deel te nemen. Verdere groei in de organisatie en eventueel extra opleiding is bespreekbaar.
Prima vergoeding, maar afhangende van diploma's en ervaring in overleg.

Interesse?
Mail naar vtz@purmersteijn.nl en hjo@purmersteijn.nl en stuur een voetbal-cv mee. Uiteraard kun je hier ook terecht voor extra informatie.
Voor afspraken kan er snel geschakeld worden en is zowel online of in iets beperkte vorm offline in te plannen.

Met vriendelijke groet,
VPV Purmersteijn

Club
Purmersteijn, vpv
Datum geplaatst
Vrijdag 26 Maart 2021, 13:40
Geplaatst door
Leeftijd
D-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Noord-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2021-2022
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature