Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #24343
Hoofdtrainer JO9 m/v

vvLEO vindt het belangrijk dat ieder jeugdlid de kansen krijgt om zo goed mogelijk te leren voetballen en hiervoor zijn gelijke randvoorwaarden noodzakelijk, ongeacht in welk team of op welk niveau je speelt. Het huidige aanbod van trainingen verschilt sterkt in kwaliteit en om het gelijkheidsbeginsel, wat hoog in het vaandel staat bij vvLEO, weer nieuw leven in te blazen is gestart met de pilot “Gelijk Aanbod”. De individuele ontwikkeling moet weer centraal staan bij het opleiden van de vvLEO jeugd én kader!

Om van “Gelijk Aanbod” een succes te maken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer m/v voor de leeftijdscategorie JO9.

Wat zijn je werkzaamheden als hoofdtrainer JO9?

De hoofdtrainer (HT) is het eerste aanspreekpunt voor de andere trainers van dezelfde leeftijdscategorie. Er is één HT per leeftijdscategorie. Deze HT is bij beide trainingen aanwezig en verantwoordelijk voor de trainingsinhoud voor de volledige leeftijdscategorie, dus voor zowel basis als selectie groepen.

De HT geeft uitleg aan de overige trainers wat er van hen verwacht wordt per training/ oefening.
Daarnaast geeft de HT zelf ook training aan een groepje spelers. Ook is de HT aanwezig bij de wedstrijden op de zaterdag, van het team dat hij/zij in de betreffende periode traint.
Club
LEO, vv
Datum geplaatst
Maandag 13 September 2021, 9:38
Geplaatst door
Leeftijd
Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Drenthe
Periode
Per Direct
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature