Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #24357
Code Oranje is het eerste voetbal opleidingsinstituut in Nederland waar iedere jeugdspeler aan diverse professionele voetbalopleidingen kan deelnemen. We maken gebruik van de velden van VV. Baronie te Breda. Binnen Code Oranje staan alleen de belangen van het kind centraal. De leeromgeving wordt gekenmerkt door een holistische visie, met een zeer hoge mate van professionaliteit, in een voor iedereen veilige omgeving. Het niveau van onze huidige CODE O2 opleiding is qua inhoud minimaal vergelijkbaar met een BVO-jeugdopleiding.
Op onze locatie in Breda werken wij met 14 professionals die instaat zijn andere normen te stellen in het ontwikkelen van jeugdspelers. De huidige vacature komt voort uit de groei van het aantal jeugdteams en de start van onze unieke professionele CODE O3 opleiding voor meisjes in de O17 en O19 leeftijdscategorie. Daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team in Breda te komen versterken als:
Trainer/Coach Voetbal (MBO/HBO 20 uur)
Als Trainer/Coach ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van opleiden, ontwikkelen en begeleiden van de individuele spelers. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering en de kwaliteit van de trainingsprogramma’s, begeleiding van de assistent-trainers, contact met ouders/spelers en overleg met de studiecoördinator.
De werktijden voor onze CODE O1 en CODE O2 opleidingen zijn standaard op maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur. De CODE O3 meisjes opleiding is op 3 avonden met begeleiding van wedstrijden in de landelijke Hoofdklasse Top competitie op zaterdag. De werkzaamheden vangen per direct aan. Code Oranje geeft geen trainingen gedurende de schoolvakanties en de KNVB-winterstop. In overleg zijn de werkdagen te bepalen met een vergoeding op mbo/hbo niveau. De maximale vergoeding bedraagt € 20.000,00 afhankelijk van ervaring en opleiding.
Binnen onze visie is een Trainer/Coach bij voorkeur MBO/HBO pedagogisch geschoold in combinatie met voetbalvakopleidingen zoals de KNVB UEFA B-A opleiding. Je geeft leiding, staat open voor mensen en hun ideeën en hebt een natuurlijk overwicht. Je hebt daarnaast een sterk ontwikkelde natuurlijke aanleg op intellectueel-emotioneel-sociaal gebied. Daar wij werken met een uniek digitaal competentie/leerdoelen systeem is willen werken met computers belangrijk. Kennis van het Johan Sports Performance systeem is een pre.
Voel jij je aangesproken tot deze functie stuur dan een kort bericht naar info@codeoranje-instituut.nl of stuur een whatsapp bericht naar onze chatbox 06-53425068 of solliciteer via onderstaande link.
https://codeoranje.knack.com/codeoranje#sollicitatie-formulier/
Club
Baronie, vv
Datum geplaatst
Woensdag 22 September 2021, 10:19
Geplaatst door
Leeftijd
Onder23
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Noord-Brabant
Periode
Per Direct
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature