Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #25332
Wegens aanhoudende groei van onze meiden en vrouwen afdeling zoeken wij trainsters en trainers voor diverse prestatie (alle 1e meidenteams spelen op het hoogste niveau of in een jongenscompetitie) opleidings-, en recreatie teams in zowel boven-, midden-, als onderbouw.
Op dit moment zijn wij met 17 teams en +/- 270 meiden en vrouwen op een totaal van 1150 leden een van de grootste meidenverenigingen van West 2.

Wij zijn 1 van de 4 partnerclubs van de ADO Vrouwen, waardoor speelsters en trainsters/trainers mogelijkheden hebben stappen te maken in hun spelers-, en trainerscarrière.
Meerdere meiden van onze teams hebben de afgelopen jaren al de stap kunnen maken naar een BVO e/o de KNVB teams
Wij bieden naast een prettige werkomgeving, een marktconforme vergoeding met groeimogelijkheden, kledingpakket, ondersteuning door Bestuurslid vrouwen en meiden, Technisch Manager en HO meiden en het op kosten van de club volgen van (o.a. KNVB) opleidingen.

Ben jij een speelster/speler, trainster/trainer, ervaren of onervaren, met of (nog) zonder diploma's, zoek je een stageplek voor je sportopleiding en wil jij de volgende of de eerste stap maken in je trainerscarrière bij een grote en warme vereniging met alle faciliteiten en al vele jaren een grote liefde voor en constante ontwikkeling in het meiden en vrouwenvoetbal?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden als trainster/trainer bij de meiden van Graaf Willem II VAC op de grens Wassenaar/Den Haag
Meld je aan via : meidencoordinator-bovenbouw@graafwillem.nl
Wij hopen je snel in ons nieuwe clubhuis te mogen ontvangen.
Club
Graaf Willem II VAC
Datum geplaatst
Vrijdag 13 Mei 2022, 10:38
Geplaatst door
Leeftijd
Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Vrouwen/Meisjes
Regio
Zuid-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2022-2023
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature