Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
In verband met het corona-virus heeft ons verzendhuis er (terecht) voor gekozen om met minder personeel tegelijkertijd te werken. Hou er rekening mee, dat wij niet altijd dezelfde dag kunnen versturen, we adviseren daarom niet op het laatste moment te bestellen. Alvast bedankt voor de medewerking!
Boeken

Voetbal JeugdPlan 2019-2020 Werkboek (2 boeken/jaar) - Onder10/Onder11
Momenteel niet verkrijgbaar

--
Inclusief een jaar lang gratis toegang tot www.voetbaljeugdplan.nl
--

Zoals je het Voetbal CompetitieBoek gebruikt voor de wedstrijden, zo gebruikt het Voetbal JeugdPlan werkboek voor de trainingen.

In dit werkboek vind je alle trainingen voor het jaar, opgedeeld in twee delen. Deel 1 ontvang je nu, deel 2 ontvang je in de winterstop.

Van elke training schrijf je in 1 minuut een korte evaluatie in jouw werkboek, waardoor het een prachtig naslagwerk is, waar je regelmatig in terug kan bladeren.

Door middel van QR-codes sta je in directe verbinding met de online omgeving waar je regelmatig extra informatie, tips, video's en/of animaties kan vinden.

Tenslotte vind je nuttige tips, een handleiding hoe het werkboek te gebruiken, pagina's om de trainingsopkomst bij te houden en ruimte om nieuwe oefenvormen in te bewaren.

Versie: Onder10/Onder11
Aantal pagina's: 88
Aantal boeken: 2
Formaat: A5

Clubs
Clubs opgelet, je kunt dit oefenstofboek aanpassen aan de wensen van de club, inclusief clublogo, eigen voorwoord en je kunt zelfs de oefenvormen aanpassen. Neem hiervoor contact op met
paulvanveen@trainerssite.nl
.Bestel dit product en spaar: €3.00
Spaar voor een gratis abonnement
€29.95
Dit product is momenteel niet beschikbaar