Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Shop nu als een VIP

Wil jij ook geld besparen op jouw trainingsmaterialen? Word dan nu VIP voor maar €9,95 per jaar en profiteer van 20, 30 en soms wel 50% extra korting op onze prijzen die al laag zijn.
Klik hier om VIP te worden
Let op: ieder lid van TrainersMagazine (product maakt niet uit) is automatisch VIP, zorg er wel voor dat je ingelogd bent, om van de korting te profiteren.
Klik hier om VIP te worden

Categorieën E-Learning

Webinar Cursus - De mentaal vaardige voetballer
Momenteel niet verkrijgbaar

Tim Koning, Susie Cats en Thijs Wagenaar van YAAP sport- en prestatiepsychologen helpen jou in deze cursus om mentaal vaardige voetballer te ontwikkelen.

Deze cursus bestaat uit vijf webinars en zal plaatsvinden op de maandagavond. Het is mogelijk om het webinar binnen 14 dagen terug te kijken.

Webinar 1: Doelen stellen
We beginnen met doelen stellen. Zonder doelen, geen ontwikkeling. We gaan kort in op de soorten doelen die je kunt stellen wat de voorwaarden van goed gestelde doelen zijn. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag om te ervaren op welke verschillende manier je met doelen kunt werken om ontwikkeling en prestatie van spelers en team naar een hoger niveau te brengen.

Webinar 2: Mindset + de kracht van fouten
"I've failed over and over again, that is why I succeed." - Michael Jordan.
Welke rol speelt het maken van fouten in het ontwikkelingsproces van een speler? Wat is de rol van de groeimindset van Carol Dweck daarbij? Je leert de basisprincipes van de verschillende mindsets, welke invloed die kunnen hebben op talentontwikkeling en hoe je hier als trainer invloed op hebt.

Webinar 3: Presteren onder druk
Hoe reageert een speler onder druk en wat kun je eraan doen om hier beter in te worden? In dit webinar staat de werking van ons brein centraal. We leggen uit waarom we soms dingen doen en denken die we misschien helemaal niet willen en op welke manier je brein je soms saboteert met overtuigingen die je hebt. Deze mentale aspecten hebben grote invloed op sportontwikkeling, plezier en uiteindelijk prestatie. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een penalty.

Webinar 4: Focus en invloed
Als speler is het belangrijk dat je je focus snel kunt verleggen in de wedstrijd, van de bal, naar het doel en van speelwijze naar je medespelers. Er worden hierbij verschillende aandachtsstijlen toegepast om zo goed mogelijk taken uit te voeren. In dit webinar gaan we in op de verschillende aandachtsstijlen, wat er onder druk gebeurt met de focus, en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Ook maken we praktisch hoe je het schakelen tussen deze stijlen kunt trainen.

Webinar 5: Behoeften-ondersteunende coaching
Tijdens de hele cursus hebben we veel nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan, maar hoe stimuleer je spelers nu om hiermee aan de slag te gaan? Elke coach heeft zijn eigen stijl en elke speler zijn eigen 'handleiding'. Maar er zijn wel degelijk een aantal behoeften die bij ieder mens goed moeten zitten om gemotiveerd te raken, hun leervermogen te vergroten en veerkrachtig te zijn. Welke behoeften zijn dit en wat kun je als trainer doen om spelers daarin te ondersteunen?

Datums (onder voorbehoud):
Maandag 28 september 2020 om 20:00
Maandag 30 november 2020 om 20:00
Maandag 1 februari 2021 om 20:00
Maandag 29 maart 2021 om 20:00
Maandag 10 mei 2021 om 20:00

Je hoeft je maar 1x op te geven voor deze cursus.

Studiepunt
We zullen een aanvraag voor studiepunten doen bij de KNVB

Vanuit intrinsieke motivatie leren
Wij denken dat als je kiest voor deze cursus, dat je dit vanuit intrinsieke motivatie doet. Dat is een uitstekende basis om een betere trainer te worden. Aan het eind van ieder webinar krijg je een opdracht en wij raden aan om deze te maken. Op deze manier ga je aan de slag met de materie. De docenten zullen een aantal opdrachten aan het begin van het volgende webinar bespreken.

Samenwerkend leren/Peer review
Wij geloven in samenwerkend leren en in peer review. Als je kiest voor deze optie (vrijwillig) delen we in groepen van 4-5 (op basis van niveau) in. Het belangrijkste doel van de groep is dat je de opdrachten maakt, deelt met jouw collega's en (positief-kritische) feedback geeft op de opdrachten van anderen. Daarnaast kunt je ook ervaringen delen. Geef je aub alleen op voor deze optie als je dit ook van plan bent om te gaan doen.

Gratis toegang tot forum
Als deelnemer van deze cursus krijg je exclusief toegang tot het forum van deze cursus. Via deze plek kun je vragen stellen, andere coaches helpen en ervaringen delen. De docenten zullen hierbij ook een aantal vragen beantwoorden aan het begin van het volgende webinar.

Cursus van een jaar
Wij denken dat om ergens echt beter in te worden, dat je er voor een langere periode actief mee aan de slag gaat. Daarom kiezen wij ook voor een periode van een jaar, zodat je de informatie in de praktijk kunt gebruiken.

Certificaat
Voor het TrainersMagazine-certificaat moet je alle webinars gezien hebben (mag ook achteraf, maar wel binnen 14 dagen na uitzending) en de eindopdracht maken. De tussentijdse opdrachten raden we aan, maar is niet noodzakelijk.

Let op: Let op dat je ingelogd besteld om je gratis in te kunnen schrijven.

--
Na inschrijving vind je op de dag van het seminar na 12:00 op de hoofdpagina van www.trainerssite.nl de link voor het webcollege. Om 15:00 nog geen inloggegevens ontvangen? Stuur dan een Whatsapp naar: 06 - 83 956 939
--
€59.00
Dit product is momenteel niet beschikbaar