Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
In verband met het corona-virus heeft ons verzendhuis er (terecht) voor gekozen om met minder personeel tegelijkertijd te werken. Hou er rekening mee, dat wij niet altijd dezelfde dag kunnen versturen, we adviseren daarom niet op het laatste moment te bestellen. Alvast bedankt voor de medewerking!
Voetbalcompetitieboek Koeman

Het VoetbalCompetitieboekje Koeman
Momenteel niet verkrijgbaar

Deze druk is uitverkocht, ga hier naar de nieuwe druk

Het voetbalcompetitieboek is een handzaam boekwerk in binnenzakformaat, 116 pagina's dik en geschikt voor de (jeugd)leider of trainer van elk elftal op elk niveau. Met o.a. opstellingen, feiten, cijfers, trainingsopkomst, standen, doelpuntenmakers, adressen en telefoonnummers.

Met dit 116 pagina tellende voetbalcompetitieboek kunt u van elk elftal de gehele competitie volledig documenteren. Alle belangrijke gegevens die u nodig heeft bij een wedstrijd heeft u voortaan bij de hand. Tevens kunt u in dit boek de opstelling maken en het wedstrijdverloop bijhouden. Dit boekwerk helpt u bij een professionele begeleiding van uw team en geeft u een perfect naslag- en bewaardocument van alle elftallen en spelers.

Bestel dit product en spaar: €3.00
Spaar voor een gratis abonnement
€5.95
Dit product is momenteel niet beschikbaar