Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar overzicht
Trainerspraat

REF18, voor professioneel scheidsrechtersbeleid!

Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen en kies net als FC Almere, sc Buitenboys en Football Talent BV voor REF18!

FLEE Events heeft met REF18 voor voetbalverenigingen een uniek ontwikkelprogramma voor professioneel scheidsrechtersbeleid ontwikkeld. Een magisch blik vol met scheidsrechters kunnen wij helaas niet aanbieden.
Wij kunnen wel helpen met het opstellen van een clubarbitrageplan om scheidsrechterzaken op te nemen in het beleid van de vereniging. Maar ook hebben wij oplossingen voor de praktische invulling van het scheidsrechtersbeleid. Pakketten gericht op de organisatie, werving, opleiding, begeleiding, coaching en strategisch advies. Met ondersteuning en extra mogelijkheden om scheidsrechterzaken (opnieuw) een boost te geven!

FLEE Events zorgt voor:
* Een volledig op de vereniging afgesteld clubarbitrageplan
* Opzetten/ondersteunen van de scheidsrechterscommissie
* Werving, begeleiding en opleiding van huidige en toekomstige (jeugd)scheidsrechters
* Onbeperkte ondersteuning en onbeperkt toegang tot interactief platform met alle deelnemende verenigingen

De vereniging helpt mee, door:
* Uitdragen van het gezamenlijk bepaalde scheidsrechtersbeleid
* Faciliteren van de werving van nieuwe scheidsrechters
* Faciliteren van de opleiding en begeleiding

Zoals u ziet verzorgt FLEE Events met REF18 voor het (verder) professionaliseren van het (bestaande) scheidsrechtersbeleid en hoeft u als vereniging geen uitvoerende taken uit te voeren. Voor nog meer informatie kunt u kijken op onze website (www.ref18.nl), onze leuke promo bekijken (https://youtu.be/sQk-_ytakEE) en/of contact opnemen via onderstaande gegevens.

Mocht u van deze aanbieding gebruik willen maken, dan verneem ik het graag van u. U kunt snel en eenvoudig een digitale afspraak inplannen via https://go.oncehub.com/FLEEEvents