Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Trainerspraat
Terug naar het overzicht
Webinar 15 april - Stel jouw vragen
Paul van Veen
13-04-2020 10:05

Aanstaande woensdag vindt alweer het tweede webinar van TrainersMagazine plaats met als panelleden Adrie Poldervaart, Willem Weijs, Ruben den Uil en Rogier Veenstra.

Wil jij graag een onderwerp behandeld zien? Heb je nu al vragen? Laat deze dan achter onder dit bericht:

Reacties
Peter OP DE BEECK
14-04-2020 10:44

Volgend seizoen zullen we in onze club 2 elftallen U21/beloften in competitie hebben, eentje in de hoogste categorie en eentje in de laagste (bij ons in België kies je als club zelf in welke reeks je jouw team onderbrengt naargelang het niveau). Dat betekent dat onze ruime spelersgroep (ong. 35 man) bestaat uit een aantal meer getalenteerde jongens en uit een aantal iets minder getalenteerden.
Wat zouden jullie ons aanraden om te doen bij de trainingen: opsplitsen in de 2 groepen waarmee we ook in het weekend spelen (dwz de meer en de minder getalenteerden), of spelers uit de 2 groepen mixen? Steeds opnieuw werken met vaste groepen, of werken met telkens variërende groepen? En waarom zou je dat dan zo doen?

Dank je,
Peter

1 trainer(s) vinden deze reactie leuk

Ebbo van der Veen
13-04-2020 10:58

Het belang van spelen in vaste formaties of juist niet. Het belang van mentale training in het voetbal.

1 trainer(s) vinden deze reactie leuk

Arjan Bults
13-04-2020 10:44

Hallo,
Waar leg je nadruk op in de bovenbouw jeugd, als je ziet dat ze ergens in de opleiding een deel hebben gemist in hun ontwikkeling.(niet aangeboden hebben gekregen)?
En waarom zouden jullie daarvoor kiezen?

Mvg
Arjan Bults

1 trainer(s) vinden deze reactie leuk